torstai 27. toukokuuta 2010

Close your eyes and dream

Sadetta on riittänyt viime päivinä. Siitäkin voi nauttia, parvekkeella on ihana istua ja katsella sateen ropinaa puiden lehdissä, tai vaikka lukea hyvää kirjaa, vilttiin kääriytyneenä (toivoton vilukissa!). Yksi päivä ukkosti ja sai olla taas todistamassa luonnon mahtavuutta, jyrinässä unohtaa omat huolensa hetkeksi.

Tänään koiran kanssa aamulenkillä harmitti hieman kun huomasin että ulkona sataa, mutta heti ulos päästyäni suhtautumiseni muuttui täysin! Alunperin suunnittelemani lenkki piteni ja nautin sateen tuoksusta ja Helsinkiä peittävästä usvaverhosta. Taas mieliala niin kytköksissä omiin asenteisiin!

Vaikka sade onkin ihanaa, voisin vähän fiilistellä kuvia joita olen napsinut aurinkoisina päivinä...

Päivä kuluu nopeasti kavereiden kanssa puistossa

Ja rannalla


Lounas oli herkkua! Tietty ulkona nautittuna.


Läheiseltä rannalta tämäkin, suhteellisen karun näköinen horisontti piippuineen,
mutta ranta on keskellä todellista luonnon keidasta, ei paljoa haittaa :)

Kohta lähden hakemaan aineksia ylppäreiden raw - kuppikakkuja varten, aijon toteuttaa tämän, Mia Lucian kehittelemän reseptin. Saa nähdä kuinka hyvin uppoaa sukulaisiini! En tietenkään paljasta leivoksien olevan raakaa, vaan tarkkailla menekkiä. Muuten menu on hyvin perinteinen (ja happamoittava...) kalakeittoineen ja Sans Rival kakkuineen, mutta kaikille on ihan hyvä olla mieleistä syötävää. Tilaisuus on minusta vaan aivan loistava kertoa kiinnostuneille raakaravinnosta, vaikka en vielä itsekään (todellakaan) ole mikään asiantuntija, mutta omia hyviä fiiliksiä voin jakaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti