perjantai 7. tammikuuta 2011

Hiusgalleria

Vieressäni istuu sinihiuksinen keski-ikäinen rouva. Missä olen?

Senaatintorin kupeessa sijaitsevassa Hiusgalleriassa. Tätä kampaamoa voi sanoa ekoksi, sillä:

- Suurinosa heidän käyttämistään tuotteistaan on luonnollisia tai ainakin haitallisia aineita vältteleviä
- Tuotteita ei ole testattu eläinkokein
- Kun astut sisään nenääsi tulvahtaa eteeristen öljyjen tuoksu. Ei siis ammoniakki-löyhkä, sillä sitä ei väriaineissa käytetä. Kaikki hiusvärit Hiusgalleriassa valmistetaan luonnon raaka-aineista.

Kun olen toipunut eteeristen öljyjen huumaavasta tuoksusta istahdan tuoliin kampaaja Anne-Mayn käsiteltäväksi. Sessio sujuu samalla kaavalla, miten muissakin kampaamoissa:

1. Mitäs laitetaan?
2. Hiustenpesu (+ ihana hieromatuoli ja päähieronta)
3. Varsinainen leikkuu
4. Föönaus ja viimeistely

Hieromatuolissa istuskellessani sain vinkin shampootani koskien. Ostinkin lähdettyäni john masters organicsin shampoon, jonka ainesosaluettelossa ensimmäisenä (eli tuote sisältää tätä raaka-ainetta eniten) on aloeveramehu! Asiaaa!!!

Ostin lisäksi vielä O.Wayn silkkitippoja, jonka merkki on parabeeni-vapaa. Ainoa synteettinen aine (jonka bongasin vasta kotona) tässä on Propylene Glycol, joka saattaa aiheuttaa allergiaa/ärsytystä. Äsh, tämäkin on vielä putelin jumbosijalla raaka-aineluettelossa!

No, kun viereisen mamman sininen värimönjä on pesty pois ja kuivattu, on se silti edelleen kuin Kampin alakerran betoniporsaiden päällä istuvien animetyttöjen/poikien kuontalo. Eniveis, kannattaa ainakin käydä leikkauttamassa tukkansa ja tuoksuttelemassa ihanaa ilmapiiriä. Kampaajakin oli ihan asiantunteva ja olen todella tyytyväinen lopputulokseen! Näitä lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti