torstai 13. tammikuuta 2011

Omega Vert VRT330


Nyt lähti foodit.fi:n kautta Omega Vert VRT330 Juicerin tilauspyyntö menemään! (Jos haluat mukaan tilausporukkaan niin vielä on huominen aikaa lähettää sitova tilauspyyntö Christofferille) Hui, muuttokin edessä ja kaikkea eli ei sitä rahaa ylimäärästä ole, mutta tuo taitaa olla semmoinen tilaisuus saada laatua halvalla että ei voi jättää välistä. Ja oon mehustinta jo niin pitkään kaipaillutkin. Tähän asti menty obh nordican blenderillä josta kuidut sitten suodatetaan siivilän avulla :D Toimii sekin, mutta niin hidasta, eikä kovin taloudellistakaan (mehuja ei saa tarpeeksi irti) ja vehje tahtoo kuumentua liikaa kun sekoittelen vehnänorasta kookosveteen.

Saa nähdä ehdinkö saamaan sen ennen muuttoani, sillä tilaus tulee Helsinkiin. No täytyy sitten vaan tehdä Länsirannikolta reissu tännepäin :)

Omega Vert VRT 330 Mehustin mehustaa:

- Hedelmät
- Kasvikset, niin kovat kuin lehtivihanneksetkin
- Oraat

Ensi kesänä taidan höperöityä täysin ja ruveta mehustamaan villiruohoa:


Aijon muutenkin tutustua villiruokaan tämän vuoden aikana. Osittain olosuhteiden pakosta (rahan vähyys nyt ainakin aluksi) mutta ennenkaikkea kiinnostuksesta! Itsepoimitut marjat (mustikka, puolukka, ruusunmarja), villivihreät ja lähdevesi olisivat aika täydellisiä elinkumppaneita :) Ainakin mitä katsoo tuon miehen elinvoimaisuutta!

3 kommenttia:

 1. Kiitos kirjoituksesta, videosta ja yhteistilausmuistutuksesta! Minulle jo kertaalleen aiemmin mainittiin tuosta yhteistilauksesta, mutta näytän jättäneen sen omaan arvoonsa tekemättä mitään asialle. Kuitenkin, sillä välin kun vain hautasin asian kiven alle, sain uuden inspiraation liquidariasmista (nesteillä elämisestä), joka on vuosien varrella noussut aina vain uudelleen ja uudelleen eteeni. Ja nyt tämä kirjoitus. Täytyypä nyt pureutua tuohon mehustintilaus asiaan. Itse kanssa olen käyttänyt blenderi + suodatus tapaa, mutta onhan sde hieman epäkäytännöllinen, varsinkin kun haluaisin käyttää itsepuristettuja mehuja usein ja isompia määriä. Kiitos vielä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos ihanasta blogista! Annat tosi paljon inspiraatiota raakaruokailemaan (oon vähän sellanen on-off-raakailija) ja muutenkin detoxata elämästä kaikki hidasteet pois!

  Juissaus on kyllä ihan parasta, sain eilen mun siskolta juissarin lainaan ja voi apua miten ihanaa on vaan tehä mehua! (Ja niin hyvää!)Toivottavasti saat oman juisserisi pian!

  Aurinkoista kevään odotusta!

  Pikkusisko

  VastaaPoista
 3. Suvi: Näinpä!! Joka puolelta tulee niin paljon positiivista infoa vihannesmehuista, että nyt on pakko kyllä hypätä kunnolla remmiin mukaan tuon mehustimen oston mukana :) Ja mehufeastit astuvat kuvioihin mukaan ehdottomasti! Liquidarismi kuulostaa kyllä varteenotettavalta elämäntavalta, ainakin 80 prosenttisesti (itseäni mietin)! tulee heti mieleen Lifegenerator Dan :D

  Pikkusisko: Kiitos ihanasta kommentistasi!! Oi oi en malta odottaa että pääsen itsekkin juissailemaan! Ja aurinkoa sinnepäin myös <3

  VastaaPoista