maanantai 24. tammikuuta 2011

Puhdas ilo ja rakkaus = uskomaton voima!


Leija Turusessa on jotain, mikä koskettaa monia ihmisiä (katsokaa hänen youtube kommenttejaan, facebooksivuja, blogia) ja olen myös itse saanut äärettömän paljon katsomalla hänen videoitaan. Monelle teistä hän onkin varmasti tuttu, mutta jos ei niin suosittelen ehdottomasti tutustumaan nettisivujen kautta Leijan työhön (Quantum Biofeedback), videoihin ja kirjoituksiin! En ymmärrä, miten joku ihminen voi välittää niin paljon energiaa ja rakkautta videoiden kautta.

Tässä kiteytetty muutamia hänen ajatuksiaan:

- Tee sitä mistä nautit. Jos et tiedä mitä se on; kuuntele sydäntäsi, meditoi ja ylitä egosi. Tee vain sitä mitä rakastat, mikä saa sinussa äärimmäisen innostuksen aikaiseksi ja voisit tehdä sitä sillä hetkellä vaikka loppu elämäsi!

- Sinulla on unelma. Saavuttaaksesi sen, löytyvät eväät läsnäolosta ja puhtaasta rakkauden sekä kiitollisuuden tunteesta. Sinulla on niin moni asia todella hyvin! Ole kiitollinen kaikesta mitä sinulla on nyt. Vain tämä hetki ratkaisee.

- Kun olet läsnä ja täynnä hyvää oloa & rakkautta, vedät puoleesi ihmisiä jotka voivat auttaa sinua. Tai saatat saada huippu idean.

- Pyri tulemaan ulos mielestäsi (kaikki ajatuksesi, eli egosi). Siihen auttavat luonto, meditaatio ja asiat jotka tekevät sinut onnelliseksi.

- Astu ulos uskomusjärjestelmistä ja mukavuusalueeltasi. Olet aina tuettu! Olet osa jumalaa/tietoisuutta ja sama Puhdas Rakkaus haluaa nähdä sinun menestyvän.

- Me olemme kaunista ja voimakasta energiaa. Olemme täydellisiä sellaisena kuin olemme.

Kaunis Äiti Maa. Kuva täältä.

2 kommenttia:

  1. Leija on ihana! Kiteytit hyvin hänen sanomansa. BTW, blogisi on tosi kiva; raikas ja mielenkiintoinen.

    VastaaPoista