torstai 6. tammikuuta 2011

Muutoksia sisällä

!!! Mun keho on oikeasti alkanut reagoimaan ei-niin-laadukkaaseen ruokaan!


Olen ollut nyt n. 2 viikkoa 100% raakaravinnolla (Muuten elän ehkä 70-80% raakana). Kunnes tänään tuli syötyä ystävän luona vuohenjuustoa, mozzarellaa, katkarapuja, pestoa ja koko komeuden päätteeksi vielä jäätelöä.


Nyt olenkin maannut sängyssä ja juossut vessassa kouristelujen välissä.


Vaikka tämä onkin ihan kamalaa, olen oikeasti innoissani siitä, että vihdoin saan jotain selkeitä viestejä keholtani: "Omg sä et voi olla tosissas, en todellakaan pysty hyödyntämään tämmöstä shaissea. Tää lähtee kyllä ulos heti." :D


2 viikon aikana olen syönyt monipuolisesti vihreää, hedelmiä, vihanneksia, merilevää, supereita, pähkinöitä ja siemeniä. Ja keho on hyrrännyt tyytyväisenä. Himojakaan ei ole tullut!


Tottakai keho reagoisi jos sille syötetään pidemmän ajanjakson verran pelkkiä porkkanoita ja yhtäkkiä pähkinöitä. Mutta kun on kyseessä noinkin monipuolinen ruokavalio ja parit hassut maitotuotteet, ravut ja sokeri aiheuttaa tämmöiset reaktiot niin pakko niissä on olla jotain epäsopivaa.


Lauantaina olisi vielä edessä ravintola illallinen, jossa täytyy varmaan vähän varioida menuta. Kenties vuohenjuustosalaatti ilman vuohenjuustoa? :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti