maanantai 2. tammikuuta 2012

Muistoja vuodelta 2011

Tässä yhtiä parhaimpia muistoja vuodelta 2011. Ja koska kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa niin hukutan teidät taas vaihteeksi kuviin ;)

Ensimmäinen oma asunto


Vanhan työpaikan jättäminen ja siitä seuranneet huisin ihanat työpaikat


Kaikki sydämellisten ihmisten kanssa jaetut hetket
Tunnit hienon porukan kanssa tien päällä, varsinkin ne kun päämäärästä ei ollut aavistustaKaikki ne oivallukset ja ymmärrykset mitä kanavoitiin yksin tai yhdessä. Myös ne hetket, kun muisti olla kiitollinen. Kaikesta. Jokainen valinta ja ajatus vei minua tähän kohtaan missä olen nyt, en muuttaisi mitään. Tätä en kyllä aina allekirjoittanut, mutta nyt jo hyvin kokonaisvaltaisuutta hipoen hyväksyn kaiken mitä on tullut sanottua ja tehtyä, ei ole intressejä jäädä murehtimaan menneitä vaan katse ja mieli on läsnä tässä ja nyt. Ei liikaa tulevaisuudessa, ei liikaa menneisyydessä. Siis sopivasti hajallaan ja sekaisin ;)


Oikeastaan koko vuosi oli melkoista ilotulitusta, paljon opittiin ja vielä on paljon opittavaa. Niin sen pitää ollakin. Nyt kun vuosi 2011 on vielä kerran käyty kuvin läpi niin toivotan tervetulleeksi vuoden 2012, tästä vuodestahan tulee PARAS!

Loppuun huikea, ihania kylmiä väreitä aiheuttava Vesa Rahkolan vuoden 2012 tervetuljaisvideo.


4 kommenttia:

  1. Mahtavaa positiivisuutta ja ihania tunnelmakuvia <3

    VastaaPoista
  2. HaLo: Hienointa kun tykkäsit! :) ja Mahtavinta vuotta!!

    VastaaPoista
  3. IHANA POSTAUS <333333333333333 <3<3333

    VastaaPoista