keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Rentoutumishetki päivääsi


Valmista jokin herkullinen kuorintavoide keittiösi aineksista, esimerkiksi "mokkapala"-kuorinta ja samalla alla oleva coktail...

Pure Beauty lemonade

0,5 l tuoreinkivääristä tehtyä teetä jäähdytettynä
2tl sulatettua kookosöljyä
Ripaus jauhettua vaniljaa
Muutama tippa Frantsilan Villiruusu -kukkatippoja
Steviaa makusi mukaan
1tl Sitruunamehua
(1tl camucamu)
Jäitä

Sekoita muut ainekset hyvin viileään inkivääriteehen paitsi jäät. Lisää päälle jäitä ja koristele esim. Sonnetorin Flower Power kukkamausteella, sitruunamelissalla tai tuoreella ananaksella.

Seuraavaksi siirry suihkuhuoneeseesi eli tässä tapauksessa Spahan ;) Sytytä muutamia soija/mehiläisvahakynttilöitä, sukella kahvin ja vaniljan tuoksuiseen maailmaan kuorintavoiteen myötä ja maistele viileää puhdasta kauneutta limonadin muodossa. Sulje silmäsi ja matkaa ajatuksissasi kauneimpaan paikkaan mitä tiedät.


Kaunista päivää kauniille Sinulle

2 kommenttia:

  1. Miten sattuma, että juuri viikonloppuna tein melkein identtisen kuorinnan itselleni! Mokkapala-kuorinta-aineiden lisäksi olin murskannut kahvipurujen sekaan muutaman kokonaisen kardemumman ja lisäsin vielä hieman kanelia ja sitruunamehua. Aivan ihana tuoksu ja miten pehmeä iho siitä seurasikaan! <3
    Kyllä parhaat kauneudenhoitotuotteet löytyy keittiöstä, oli kyse sitten ulkoisesta tai sisäisestä käytöstä, voittaa mennen tullen Lumenet ja MaxFactorit ;)

    VastaaPoista
  2. Anni Minerva: Ihanat maustelisät sulla kuorintavoiteessa :) Ja kyllä! Kauneus lähtee keittiöstä :)

    VastaaPoista