torstai 26. elokuuta 2010

Luomukosmetiikka ostokseni - todelliset vaikutukset?

Minulle tulee edelleen Trendi - lehti kotiin vaikka olen pohtinut tilauksen lopettamista sillä kiinnostus on suuntautunut enemmän luomumpaan ja ei niin shoppailuholistisiin juttuihin tällä hetkellä :) Mutta nyt siinä oli mielenkiintoinen juttu luomukosmetiikasta! Artikkelin kirjoittaja käytti luomukosmetiikkaa 2 viikkoa ja huomasi ihonsa kunnon parantuneen, hän sai mm. apua kuivaan ihoonsa luomummista kosmetiikkavaihtoehdoista. Iho ei kaivannutkaan enää päivittäistä yövoidetta vaan kirjoittaja jopa unohti rasvata ihonsa kolmen päivän aikana! Yleensä kun iho kiljuu jotain pehmentävää rasvaa aamuin illoin, näin ainakin minulla! Mutta sainpa itsekin ratkaisun tähän ongelmaan luomukosmetiikasta :)

Tässä tulee nyt pidempiaikaisen käytön kokemuksia tilaamistani Ecodeal - nettikaupan luomukosmetiikasta.

Acorelle Ruusu-Deodorantti: Tämä dödö oli pääsyt myös mukaan Trendin juttuun. Kirjoittaja suositteli! Ja niin minäkin, ehdottomasti :) Aikaisemmassa jutussani harmittelin kun en saanut dödöstä irti itse ainetta millään, mut enpä hoksannut että tätä kannattaa ravistaa (tais ne 4000IU:n D-vitamiinitipat tehdä tehtävänsä... tai Udo's oil, hah!) Ei pääse hajut läpi edes hikipyörälenkin jälkeen. Aika hyvin alumiinittomalta ja parabeenittömältä 100% luonnonkosmetiikalta! Jää ehdottomasti vakituiseksi hyllyntäytteeksi.

Afrikan mustasaippua (Cocovishop): Tätä käytän päivittäin. Ihan paras synteettisen saippuan korvike. Ei kuivata ihoa kuten perussaippua mutta puhdistaa vähintään yhtä hyvin! Hiukset olen myös pessyt tällä pari kertaa ja tuli puhtaat, eikä yhtään karheat tai kuivat. Vaahtoaa hiuksissa myös ihanasti... Eli monikäyttöisyys on ISO plussa!

Tropicain suihkutuotteet: No näähän oli suosikkeja jo alusta lähtien. Ihanat tuoksut ja shampoo on ihan loistava. Vaikkei vaahtoa kuin suurissa määrissä käytettynä niin kosteuttaa hiukset ihanasti ja pehmentää. Vartaloöljyä pyrin säästelemään ja käytän luksustuotteena esim. saunan jälkeen. Muutoin menee perus kookosöljy. Pian testataan jojobaöljy.


Oliv' puhdistusmaito: Vesi on aamuisin turhan kuivattava joten yleensä puhdistan kasvot ainoastaan tällä tuotteella aamuisin. Naamasta tulee kosteutetun puhtaan oloinen ja meikki on helppo levittää tämän jälkeen, koska ei tee ihoa liian rasvaiseksi.


Oliv' heleyttävä öljy: Ehkä suosikkini. Todellinen tehokosteuttaja ja luksustuote! Tähän kannattaa sijoittaa. On myös riittoisa pienestä koostaan huolimatta.


Suola hammastahna: Suolan makuun olen jo tottunut ja tämä todella raikastaa suun. Suola lisää syljeneritystä ja sylkihän on luontainen suoja hampaille. Kannattaa puhdistaa kielellä hampaat aina ruuan jälkeen, ertyisesti sitrushedelmien! ;)


S.A.V.E:n tuotteet ovat uusia Ecodealissa ja superhoukuttelevia! Itse tilasin merkin shampoon ja tänään suihkussa käytin ensimmäistä kertaa. Hyvä vaahtoavuus ja hiukset tuntuvat pehmeiltä ja puhtailta. Mahtavuutta!!! Kuka kaipaa synteettistä kosmetiikkaa enää? Ja mikä parasta miljoonat purkit voidaan korvata parilla monikäyttöisellä laatutuotteella:

Luomu öljy (esim. jojoba ja kookos) -> Ihon kosteutus, meikinpoisto, hierontaöljy, hiusnaamio, jalkavoide...
Afrikan mustasaippua -> perussaippua ja shampoo
Luonnonsuola -> Ihon kuorina. Voidaan sekoittaa myös öljyyn jolloin hellävaraisempi. Kokeile vaikka raffinoimatonta merisuola! Karkeaa tai hienoa, mieltymyksesi mukaan.

Mut on ne erilaiset pienet purkitkin jostain syystä niiin houkuttelevia.... heh :)

Valokuvat: Ecodeal.fi

2 kommenttia:

  1. Kiitos näistä tiedoista, deodorantti ja öljy lähtee heti seuraavaan tilaukseen, niistä olen kuullut kiitosta muiltakin. Täytyy myöntää et kyllä mua kanssa kaikki purkit houkuttelee, vaikka vähemmälläkin varmaan pärjäisi.

    VastaaPoista
  2. Rachel: Niimpä, rahat saa kyllä super helposti katoamaan kaikenlaisiin ihaniin voiteisiin :D !

    VastaaPoista