sunnuntai 8. elokuuta 2010

Tilauksia osa 2 : Ecodeal ja FitnessFirst

Ecodeal

Tropicai shampoo, suihkugeeli, hiusnaamio ja vartaloöljy. Sain kuin sainkin nämä jo silloin tiistaiksi saunaan! Ja olen ihan ihastunut näihin tuotteisiin! Shampoo on loistotuote, itselläni on paksut, kuivat ja katkeilevat hiukset, joten kookosöljyä sisältävä shampoo hellii niitä loistavasti. Jo nyt n. viikon käytön jälkeen hiukset ovat selvästi vahvemman ja terveemmän tuntuiset! Hiusnaamio on tosi hyvä apu kutisevaan päänahkaan. Se kannattaa tosin pestä hyvin pois shampoolla, ellei tavoittele wet lookia ;) Suihkugeeli vaahtoaa ihanasti ja vartaloöljyn tuoksu on huumaava! Ehkä vähän liiankin voimakas? Mutta ei jää iholle kuitenkaan vahvana vaan aavistuksen tropiikkisena häivähdyksenä.

Nämä Oliv' tuotteet ovat ehkä koko paketin lemppareita! Varsinkin tuo heleyttävä eliksiiri, jota mainostetaan osin anti-aging - tuotteena, mutta sopii mielestäni myös nuorempien kasvoja heleyttämään :) Tuoksu on ihana ja ihosta tulee selvästi kosteutettu, kimmoisa ja kuulas. Puhdistusmaito taas on mukavan riittoisa ja tehokas! Iho tuntuu jo muutaman sipaisun jälkeen puhtaalta ja hengittävältä.

Olen aina pitänyt hajuvesistä ja muutenkin rakastan ihania tuoksuja, joten tilasin kolme näytepakkausta Acorellen 100% luonnollisia tuoksuja. Valkoinen orkidea ja Sitrus Verbena ovat hyvin naisellisia, mutta Lootus-Bambu tuoksu on ihanan raikas! Kaikki kolme on hyviä ja sopivat eri tilaisuuksiin, mutta Sitrus Verbena on ehkä suosikkini. Näitä on mukavempi suihkautella iholle kuin synteettisiä "sisariaan" :)

Weledan suolahammastahna saattaa vaatia totuttelua, sillä tuote on nimensä mukaisesti suolainen! Se kuitenkin puhdistaa suun ja jättää sen raikkaaksi. Ja suolahan on puhdasta merisuolaa. Acorellen deodorantti on aika kuiva, siitä ei irtoa itse ainetta paljoakaan. Mutta olen nyt n. viikon käyttänyt tätä tuotetta aamuisin ja illalla suihkunjälkeen kookosöljyä deodoranttina, eikä ole hajut pukanneet läpi töissä hikoillessakaan! Eli ilmeisesti siitä jotakin irtoaa vaikken huomaakkaan :D

Pur Aloe suihkugeelin tuoksu on ihana! Jotenkin myös hyvin suomalainen, tulee mieleen koivu ja pihka (kappas, tuote sisältääkin eteeristä kuusiöljyä, ilmankos). Tämä vaahtoaa myös hyvin, mikä on ainakin minusta tärkeä ominaisuus suihkugeelillä. Tällä 70% aloeveraa sisältävällä hoitotuotteella on korkea vitamiini- ja aminohappopitoisuus. Joten voi sitä aloeveraa nauttia näinkin! Sisäisesti aijon kyllä vielä kokeilla kyseistä kasvia.

En voinut vastustaa olla tilaamatta Shazzien Detox Your World kirjaa! Tämän kirjan parissa ovatkin töissä ruokatunnit kuluneet mukavasti :) Shazzie kirjoittaa raikkaasti, selkeästi ja asiantuntevasti. Teksti on myös helppolukuista!

Luonnollinen hiusvärini on tummanruskea, mutta tykkään toisinaan tummentaa sitä tai lisätä pronssista sävyä. Tällä kertaa haluan kokeilla luonnollisempaa vaihtoehtoa kaupan kemikaaliväreille, joten tilasin Santelta kasvisperäisen hiusvärin. Tässä ei ole käytetty siis synteettisiä väriaineita ollenkaan eikä peroxideistä tai ammoniakista ole tietoakaan! Kuvassa muuten en ole värjännyt hiuksiani vielä, vaan auringonvalo saivat ne näyttämään pronssisilta. Voisin tehdä hiusvärjäys-postauksen tässä joku päivä kun värjäilen!Näitä jauheita ostin FitnessFirstiltä. Toimitusaika oli todella nopea! Tilasin tuotteet perjantaina ja perillä ne olivat jo tiistaina (Ecodealin kanssa tulivat samana päivänä). Mesquite-, Acai-, Carob-, Hamppuproteiini-, ja Guaranajauhe ovat kaikki luomulaatuisia, mutta myös edullisia! Teinkin näistä jo yhden suklaasatsin ja hyviä olivat :) Ainoa risu FitnessFirstille tulee Mesquite-pussista jossa oli reikä ja näin osa jauheesta oli postipaketin pohjalla. Pistin aiheesta palautetta kaupalle ja sain nopeasti vastauksen ja jopa hyvityksen! Suosittelen siis kauppaa ehdottomasti varsinkin ystävällisyyden ja edullisuuden takia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti