torstai 29. heinäkuuta 2010

Banaanilatte ja vaihtoehtoshoppailua!


Kaapissani kykki pitkään seesaminsiemenpussi kun en keksinyt mitä siitä valmistaa. No nyt on tahinit, rawcrackerit ja pähkinämaito tuttuja! Laitoin aamulla seesamit ja auringonkukansiemenet likoamaan ja töidenjälkeen sainkin aivan ihanaa banaani"lattea":

- 1 banaani
- pähkinä- tai siemenmaitoa
- ripaus vanilja
- 1rkl hunajaa

Ja kaikki blenderiin vaan :)

Villibanaani, vrt Chiquita! Kuva täältä

Jos maltat odottaa, laita pirtelö hetkeksi jääkaappiin tai pakastimeen jolloin siitä tulee ihanan kylmää, eli aitoa pirtelöä!

Eilen näin kaveria töiden jälkeen mekkometsästyksen merkeissä. Vaatekaupoissa pyöriminen oli suhteellisen tuskaista tämmöisillä helteillä, mutta onneksi Ruohonjuuri löytyy Kampin kulmalta, joten nappasin Cocowellin kookosveden mukaan. Sen hörppäistyä jano katosi ja energiaa piisasi lopulle shoppailulle. Niinkuin Viidakkomieskin on todennut, on Dr. Martens (jota itsekin ostan useimmin) maunsa puolesta Cocowelliä parempaa. Dr. M maistuu kookokselle paljon enemmän. Toisaalta, jos ei kookoksen mausta piittaa on Cocowell loisto valinta limpparin tilalle!

Shoppailusta vielä sen verran, että olin ennen ihan oikea "himoshoppaaja" ja palkka meni aina vaatteisiin. En ole koskaan välittänyt esim h&mstä tai ginatricotista, mutta zarassa tykkäsin shoppailla, ja aika kalliilla siellä tuli ostettua... Tätä nykyä shoppailuni koostuu enimmäkseen ruokashoppailusta tai kirppareilla käynnistä. Joskus on kiva tuhlata johonkin ihanaan ja laadukkaaseen vaatteeseen / kenkiin tai laukkuun, mutta en saa niistä läheskään samanlaista tyydytystä mitä joskus sain. Paremmat kicksit tulee nykyään siitä, että ostaa juttuja jotka parantavat hyvinvointia. Eli laaturuokaa ja luonnonkosmetiikkaa.

Huomenna on palkkapäivä ja se tietää hillitöntä nettishoppailua, eli tilaukset lähtevät ainakin Ecodealiin, Fitnessfirstiin, Puhdistamoon ja Cocoviin. Esittelen tuotteita heti kun saapuvat... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti