perjantai 2. heinäkuuta 2010

Mansikoita kermalla ja työhaastattelu

Hellepäivänä maistuu mikäs muu kuin mansikat kermalla. Valiot jätettiin kylmäkaappiin ruikuttamaan, ja sensijaan valitsin nimpparipöytään Bionan Creamed Coconut -kookoskerman. Onhan se niin kurjaa kun raakaravinnolla joutuu luopumaan kaikesta hyvästä... ;)

Elikkä:

- Mansikoita niin paljon kuin haluat
- Kookoskermaakin niin paljon kuin haluat
(Sulata jähmettynyt kookoskerma auringossa tai vesihauteessa)
(- kookoshiutaleita, hunajaa)

Laita mansikat kulhoon ja lusikoi päälle kookoskermaa. Lisää halutessasi hunajaviiruja ja kookoshiutaleita.


Toinen päivän piristys oli uusi työpaikka! Lähden nyt vanhusten palvelutaloon hoitoapulaiseksi, tämä on ollut jo pitkään tähtäykseni, vanhustyö siis. Ei se kuitenkaan tunnu enään siltä kaikkein omimmalta, mutta väliratkaisu ei voisi olla parempi :)! Talo oli melkoinen sokkelo miljoonine rappuineen, joten saa nähdä kuinka monta kertaa eksyn.

Palvelutalo on siis eriasia, kuin vanhainkoti. Täällä ikäihmiset ovat asukkaita, heillä on omat asunnot ja vuokra hoidetaan itse. Apua tarvitaan lähinnä ulkoilussa, kaupassa, lääkärikäynneillä, ruokailussa yms.

Kaipasin aamulla piristystä, joten ennen haastattelua vedin pari ruokalusikallista Cocovin siitepölyä ja ison kupin Yogin Balance teetä. Haastattelu sujuikin loistavasti, pienestä jännityksestä huolimatta! Matka paikanpäälle oli sensijaan kaikkea muuta kuin sujuvaa... Juoksin ympäri Sörnäistä, kun olin varma että bussini lähtisi Vilhonvuoren pysäkiltä mutta toisin kävi. Liian myöhään huomasin bussin 22 pönöttävän kauempana ja se ehti lähteä juuri ennenkuin itse pääsin oikealle pysäkille. Koitin siinä yksinäni pysäkillä ympyrää kiertäen hokea mielessäni jotain rauhoittumismantraa ja selkeyttää ajatuksia, ei nimittäin ole parhain mahdollinen tapa saapua työhaastatteluun myöhässä. Onneksi ratkaisu löytyi läheiseltä taksitolpalta. :) Huh!

Quinoaa blogin Heidi kirjoitti loistotekstin mielen tasapainon tärkeydestä. Itse olen todellakin hänen kuvaamansa kaikki-tänne-ja-heti-pitta tyyppiä ja se näkyy myös tässä raakaruokainnostuksessa. Haluan omaksua kaiken mahdollisen tiedon heti ja siirtyä NYT perusvegetaristi ruokailijasta raakailijaksi! Hän mainitsi juuri oikeat sanat: Kehon puhdistuminen vaatii ainakin 2 vuotta ja nauti tästä hetkestä. Ajattele kehon puhdistumista matkana ja nauti kaikesta uudesta informaatiosta mikä on tuotu sinulle. Kiitos Heidi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti