perjantai 30. heinäkuuta 2010

Snacksia Ruohonjuuresta

Huhhuh nyt on tilaukset pistetty menemään foodi ja luomukosmetiikkakauppoihin! Nyt on samanlainen olo kuin joulun alla... :)

Tänään vapaan viikonlopun kunniaksi oli pakko ostaa jotain hifiherkkua, joten taas Ruohonjuuren kautta kotiin mukanani erilaisia mausteita mm. neilikkaa, inkivääriä ja chiliä sekä 2x Lifefoodin maustettuja pähkinöitä. Ja oli älyttömän hyviä!! Nimenomaan oli, kaksi pakettia meni nopsasti, hui.

Tsek out tyhjä paketti :D

Lifefood Bio Teriyaki Manteleissa aineksina on: raaka manteli, rusina, sipuli, puhdistamaton merisuola, valkosipuli ja cayannepippuri.

Bio Cashewkerne, eli intialaisittain maustetuissa pähkinöissä on: aidosti raaka cashew, kuivattu kookospähkinä, rusina, tamarikastike (fermentoitu soijakastike merisuolalla), sipuli, curryjauhe, puhdistamaton merisuola, jauhettu kumina, valkosipuli, jauhettu korianterinsiemen, kuivattu timjami, cayannepippurijauhe.

Ja ofkoors kaikki ainesosat luomua :)

Näitä voisi ainesosaluettelon antamien tietojen mukaan väsäillä joku kerta itse! Voisi ostaa vaikka Thrive -merkin Balilaisia raakoja cashewpähkinöitä sekä maustaa ne joko japanilais- tai intialaistyylillä. Voisikohan näistä tulla vielä herkullisempia itsetehtyinä? Oikeasti melkein vaikea uskoa... sen verran hyviä snacksejä.

Elämä maistuu just nyt todella hyvältä. Kaikinpuolin.

3 kommenttia:

  1. Otit juuri kaksi mun suosikkia!

    Toisen niistä taisin syödäkin tänään.. otettiin jopa neljä kappaletta LifeFoodeja mukaan matkalla (lähes) päivittäiselle Tervasaari-piknikille

    Ja tietenkin Vii Voanista tarttui mukaan kolme purkkia käsittämättömän ihanaa Duriania <3

    VastaaPoista
  2. Itse tekemällä voisi saada tosi hyvää!
    Ja ehkä puoleen hintaan, ehkä allekin.

    Me kyllä mielellään maksetaan jos joku tekee valmiiksi - ja nimenomaan hyvin.
    Atria Freshistä ei makseta, mutta valmiiksi jopa idätetyistä(!) super crackereistä todellakin maksetaan!

    Ulkona on niin kiva syödä...

    VastaaPoista
  3. Heh joo molemmat oli ihan superhyviä! Ei kyllä yhtään harmita maksaa tämmöisen tason sapuskoista.

    Mun oli pakko myös maistaa duriania, joten kävin Vii Voanissa :) NAM!!

    VastaaPoista