torstai 24. kesäkuuta 2010

Kuulumisia

Täällä ollaan takaisin mökillä.

Kun vene saapui laiturillemme tuntui kuin olo olisi keventynyt puolella! Uskomatonta, miten hyvä olo tulee pelkästään upeasta miljööstä. Tottakai aina on tullut tuo sama hyvä tunne kun saapuu mökille, mutta ero onkin siinä, että nyt sen osaa tiedostaa :) Kuinka se oikeasti tuntuu koko kropassa värisyttävänä hyvänolontunteena ja mielen keventymisenä! Kyllä me vaan niin kuulumme luontoon.

Senverran joudun huomenna palaamaan kaupungin arkiasioihin, että joudun soittamaan miljoonan paikkaan työpaikan perässä. Ajatuskin saa mielen mustaksi, inhoan aikarajoja: "Soita näihin ja näihin paikkoihin neljän päivän sisällä". Itse soittaminen ei ole ongelma, vaan se että se on pakko hoitaa jonkun määräämän aikarajan sisällä! Kuulostaako yhtään tutulta? Mutta tiedän, että puheluista on minulle hyötyä. Joukossa on pari tosi mielenkiintoista paikkaa. Siispä huomenna aijon joskus keskipäivällä istua tunniksi alas ja hoitaa asian pois päiväjärjestyksestä. Parempi olla kerralla supertehokas kuin jakaa homma useisiin kertoihin ja stressata asian muistamisesta!

Mutta huomenna illalla... saadaan kaikki nauttia keskikesän juhlasta ja sen tuomista upeista viboista! Juhannuksessa on oikeasti jotain maagista. Ja traagista! Siitä päivästä lähtien yöt taas pitenevät. Viimeöinä olen nukkunut todella vähän, koska olo on ollut hirveän levoton. Siksi onkin äärettömän ihanaa nukahtaa raikkaaseen ja viileään mökkiin katsellen samalla ikkunasta auringon laskua saarien taakse... Kaupungin pölyt puristellaan siis viimeistään huomenna, juhannussaunassa asiaan kuuluvalla talviturkin heittämisellä (ellen jänistä) :)

Aamuinen vihermehu

1 ruukku vehnänorasta
2 sellerinvartta
1rkl tuoretta inkivääriä
puolikas sitruuna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti