maanantai 14. kesäkuuta 2010

Ruohonjuuri ostoksia


Huh! Melkein satalappunen hujahti ostoksiin. Yllä supereimmat foodit, Acai-jauhetta ja chia siemeniä ostin ensimmäistä kertaa. Chia siementen huima omega-3 pitoisuus sai ostamaan ja acai on muutenvaan niin ravintoainepommi :) Maca-jauhepussini vetelee viimeisiään ja gojeja minulla ei ole vähään aikaan ollutkaan. Eniten innoissani olen kuitenkin siitepölystä! Maku on ihana, jopa marjainen ja maximihyödyt tulee jo 1-2tl rakeita. Itselläni on siitepölyallergia, lähinnä juuri heinä, ja olen kuullut että tästä voisi olla apua.


Yogi-teet ovat ehdoton kaapintäyte! Nyt lähti mukaan chili ja vihreä-kombucha. Chiliä jo kerkesin maistamaan, ihanan makea, ei yhtään pistävä :)


Maustekaappiin ostin kanelin, cayannen ja vata-mausteen, jota ripottelin raakacrackerien päälle. Päällä oli myös romaine-salaattia ja luomutomaatteja. Toimi!


Herkuista herkuin.


Nappasin hyllyltä mukaan vielä Wholefoodsin kuivattuja banaaneja, Thrive foodworksin kaakaovoin ja niitä Vibrant Living raakacrackereita, maku "Italian näkkileipä".

Nyt en enään yhtään ihmettele mihin ne rahat katosivat :) Mutta näistä riittää pitkäksi aikaa. Päivittäinen einestensyönti tulee melkein yhtä kalliiksi kuin kerran 1-2 kuussa Ruohonjuuren ostokset, kunpaan pistät rahasi? Ruokiin joista tulee hyvä ja virkeä olo vai suonet tukkivaan einespizzaan? Eipä tarvitse kahdesti miettiä :)

Onneksi luomun kysyntä on kasvussa ja sen alan kaupat lisääntyvät sekä
mehubaareja ilmestyy katukuvaan. Muutama vuosi takaperin kaikki oli aika toisin. Tulevaisuus näyttää aika ravintorikkaalta! Ja oikean ruuan syöminen rikastaa samalla kaikkea muutakin. Maistoin siitepölyä, ja en tiedä onko tämä vain psykologista, mutta olo virkistyi huomattavasti! Toisaalta ei ne vitamiinit, hivenaineet ja 22 aminohappoa ole ihan turhia...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti