lauantai 4. syyskuuta 2010

Caneli on uusi roberts


Aamupäivä meni Hietsun kirpputorilla, Kierrätyskeskuksessa ja keskustan kaupoissa pyörien. Suurempia ostoksia ei oikestaan tullut tehtyä, mutta ihan parasta oli visiitti kahvila Canelissa!!

Kaikki tietävät jo Canelin toimintaperjaatteen joten en siitä löpise, vaan tämän päivän kahvihetkestä. :)

Hietsulta käveltiin ystävän kanssa kohti Iso-Roobertinkatua ja löydettiin Caneli cafe helposti. Tunnelma ja energiat tuossa paikassa olivat ihan älyttömät! Tuli jo niin hyvä fiilis kun astui sisään. Hyllyillä komeili Vanilja-agavea (muistaakseni), Detox Your Worldin jauheita, Sunfoodin kaakaomassaa, Aloe Vera geeliä, Viherjauheita... Ja kaikki parasta laatua.

Paikan pyörittäjä, Nima, oli ihan huippu tyyppi. Vaikka oma englanti ei sujunutkaan ihan sukkelasti niin hän ymmärsi heti mistä puhuin ja kertoi mielellään lisää kahvilan sekä hyllyn tuotteista. Itse kahvilan myytävistä maistoin Super Green Smoothieta ja raakasuklaata. Ok... siis en ole ikinä maistanut mitään YHTÄ HYVÄÄ kun tuo smoothie! Oikeasti. Ja siis miten joku sanoo jostain vihersmoothiesta että se on muka parasta mitä on syöny/juonu?? No se OLI! En kekannut katsoa mitä Vitamixiin meni, mutta ainakin appelsiinia, spirulinaa ja ehkä kiiviä siinä oli. Jopa ystävä joka kiertää kasvikset kaukaa ja tykkää einespitsasta piti siitä. Ja oli se raakasuklaakin "aika" taivaallista :) Miten siihen onkaan saatu niin ihana koostumus?

Juteltiin paikan pitäjän kanssa siitä kuinka paljon myrkkyjä maailma todella sisältää ja miten olemme varastoineet niitä kehoon. Nima kysyi myös mitä superfoodeja käytän ja lueteltuani kaikki mitä muistan hän suositteli lisäämään Aloe Veran sekä Gingsengin mukaan. Aloe Vera on erittäin puhdistava ja myrkkyjä poistava, joten sen käytön aloittamisen jälkeen finni-ongelma saattaa tulla ajankohtaiseksi... Ei ehkä paras juttu, mutta toki väliaikaista ja sehän on vain merkki myrkkyjen poistumisesta. Ja mitä sitä ei tekisi puhtaamman kehon vuoksi? Eli ostin Aloe Vera geeliä litran pullon, ja Niman suositusten mukaan otan siitä tästälähtien joka aamu shotin kuuriluontoisesti 4-6viikon ajan. Tämän jälkeen suositellaan pitämään tauko ja jatkamaan taas jonkin ajan kuluttua. Raportoin Aloen herättämiä tuntemuksia teille lukijoille :) Onko joku muu muuten käyttänyt Aloe Veraa, minkälaisia kokemuksia?

Ja pakko vielä mainita, että Nima näyttäisi tekevän työtä todellakin sydämellään. Juteltiin siinä ystävän kanssa ja herkuteltiin kun sisään tuli tyttö ja poika. Tyttö halusi tilata vihersmoothien ja kahvin. Nima kertoi kuitenkin siihen ettei suosittele nautittavaksi näitä yhdessä, sillä kahvin happamuus tuhoaisi smoothien hyvät vaikutukset. Kuinka moni kahvilanpitäjä oikeasti sanoisi tämän ääneen? Tässä on siis tyyppi joka on aidosti kiinnostunut asiakkaidensa terveydestä eikä vaan siitä tuotosta! Nima ehdottikin että vihreä tee olisi vihersmoothielle kahvia ehdottomasti parempi vaihtoehto.

Hehkutuksestani päättelette varmasti, että suosittelen siis ehdottomasti käymään Caneli Cafe & Shopissa myös pidemmältä! Fruit- ja Cinnamon smoothietkin kuulostivat aika herkullisilta... Ja smoothiethan voi nappaa mukaan tai nauttia äärimmäisen inspiroivassa miljöössä, eli itse kahvilassa ;)

5 kommenttia:

 1. Kävin itsekin testaamassa tuon Super Greenin tuossa jokunen viikko sitten, ja olihan se pirteä pirtelö :) Itsekään en katsonut tarkasti, mitä kannuun hurahti, mutta juoma maistui erehdyttävästi samalta kuin omat blendtec-väkerrykseni, joissa paljon vihreää, hieman selleriä (tai sitrusta) ja omenaa, mustikkaa ja spirulinaa.

  Näitä paikkoja lisää, niin hymy katukuvassa lisääntyy :)

  VastaaPoista
 2. Daniela: Olen tehnyt myös melkein samalla reseptillä smoothieita, mutta mulla on tainnut olla ongelmana heikko blenderi! Tulos on ollut aina liian kuituinen ja jotenkin mauton ! :D Pitää seuraavaksi lisätä juuri jotain omenaa / appelsiinia / kiiviä mukaan banaanin tilalle. Ja laatuspirulina taitaa olla punainen lanka!

  Joo! ihania paikkoja on noussut nopeaa vauhtia kun vähän aikaa sitten tuli Ph-shop ja nyt tämä. Kyllä oli hymy herkässä tuon smoothien jälkeen, nousi melkein "päähän" :D

  VastaaPoista
 3. Voi että tuota Canelia on nyt hehkutettu tosi paljon! Pitää mennä testaamaan ensi tilassa :)

  VastaaPoista
 4. Piritta: Hei mene ihmeessä! :) Tästä kahvilasta taitaa tulla aika iso menestys!

  VastaaPoista
 5. Jos haluaa kahvia tuolla niin kannattaa ottaa se kahvismoothie! hyvää on.

  mulla oli tällainen kokemus tuosta Aloeverasta:
  http://pieniajuttujaelamasta.blogspot.com/2010/08/aloe-vera.html

  VastaaPoista