keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Ei rajoituksia vaan täyttä elämää

Auringonnousu työmatkalla. Niin rauhallista ja kaunista.

Onnellisuus ei vaadi paljoa.
Sen saavuttaminen on oikeasti yksinkertainen asia.

Kuvittele, että elät unelmaasi NYT.

Kaada kaikki rajoitteet joita olet asettanut itsellesi unelmasi tielle.
Kuvittele, että olet saavuttanut kaiken haluamasi.
Kuvittele että kaikki asiat mitä haluaisit elämääsi olisi sinulla nyt. Elät unelmaasi.

Kun teet näin olet aidosti lähempänä sinulle täydellistä elämää. Ei enää rajoituksia: "en voi tehdä tätä koska en ole vielä sitä ja sitä/minulla ei vielä ole sitä ja sitä". Heitä ne romukoppaan! Kaiken sen olet kehittänyt päässäsi, todellisessa maailmassa ei ole oikeaa/väärää tai rajoituksia. Ne ovat vain sinussa. Mutta kun pääset näistä eroon, ei sinua pidättele enää mikään.

Myös "Se kel onni on se onnen kätkeköön" -perisuomalaiset sanomat voi heittää omien rajoitteiden kanssa sinne roskikseen. Peittelyn aika on ohi. Omaa hyvää oloa saa näyttää jokaiselle vastaantulijalle. Eilen koiran kanssa lenkillä hymyilin jokaiselle vastaantulijalle ja huomasin, että sain monelle muulekin hymyn huulille. Eli 1+1 = kun näytät hyvän olosi levität sitä myös ympäristöösi. Tuloksena hieman parempi maailma :)

Ja muuten... vaikka kuinka vannoin että kaakaomassa jää tästä lähtien pelkäksi raakasuklaan raaka-aineeksi en voinut vastustaa kokeilemasta tätä(kin) yhdistelmää. Ja aivan mahtavaa appelsiinisuklaata! Odottelenkin iherbiltä appelsiiniöljyä ja saa nähdä minkälaisia suklaita siitä saa loihdittua... Ps. eihän kosketuslevy ole mikään este taiteilulle? :D Ainiin ei estoja! ;)

2 kommenttia:

 1. Jee, hyvä Maija; hienoja oivalluksia sulla =)!

  Parasta onkin että asiat saa todennettua omalla kohdallaan. Ihanaa kun niin monet ovat alkaneet tiedostaa vaikutusmahdollisuutensa sekä omaan että sitä kautta myös muiden elämään.

  Ja sellaisella porukalla on aivan mahtavaa tehdä melkeinpä mitä vaan kun kaikilla on luja usko itseensä, halu kulkea läpi omien estojensa ja tehdä juuri sitä mitä eniten rakastaa tehdä -ilman rajoituksia. Näistä porukoista ei iloa puutu ja yllätykselliset tapahtumat ovat varmoja (eipähän tarvitse etukäteen suunnitella ohjelmaa kun hauskoja tilanteita tulee eteen joka tapauksessa)!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Suvi!! :) :) Hyvin kirjoitit myös.
  Kyllä me ollaan vaan niin laumaeläimiä. Kun yksi voi huonosti vaikuttaa se koko laumaan (=lähipiiriimme, ja ehkä epäsuorasti koko maapalloonkin).

  Lauma kasvaa ja kasvaa vaan..... :) Huikeita muutoksia tullut jo parissa vuodessa! Minkäköhänlaisia "laumaeläimiä" on jo 10 vuoden päästä ja kuinka monta?

  Ei kyllä voi kylliksi kiittää että on herännyt näihin juttuihin.

  VastaaPoista