torstai 30. syyskuuta 2010

Ruohonjuuresta vihdoin Sunfoodia!

JEE! Ruohonjuuresta (ainakin Helsingin Kampin) saa jo nyt Puhdistamon tuotteita. Löysin ainakin Pakurin, MSM, Spirulinatabletit, Tocotrienolsin, Camu Camun, Macan, Inkat, Kaakaonibsit ja -jauheen sekä Phytoplanktonin. Laatu taitaa olla siellä huipun kärjessä. Puhdistamo testaa tuotteet tarkoilla menetelmillä eikä myy mitään, minkä takana ei seiso täysillä. Tämän kuvan olen heidän toiminnastaan saanut!

Puhdistamon tuotteita saa nyt myös Hyvinvoinnin Tavaratalosta

Olen päättänyt jatkossa keskittyä superfoodeissa ainoastaan laadukkaimpiin mahdollisiin. En suostu enää tyytymään kakkosvaihtoehtoihin vaan jätän sitten mielummin ostamatta :) Onneksi tieto laadusta leviää netissä hurjaa vauhtia. Foodit.fi ja Viidakkomies ovat päälähteitäni, kun etsin tietoa mitä kirjoitan ostoslistalle.

Paras, lopullinen tuomari ruokien suhteen (kuin myös monen muun) on kuitenkin oma kroppa. Mikä toimii ja mikä ei -eron huomaa aika selvästi! Jatkossa ehkä vieläkin herkemmin, kun saa puhdistettua suurimmat kuonat pois.

Söin tänään ruuaksi kesäkurpitsa"pastaa" hamppuöljyllä, hampunsiemenillä ja macadamiapähkinöillä. Mausteena himalajan suola ja rosmariini. Tämäkin ruoka tehty ihan täysin fiilispohjalta. Sitä mitä tekee mieli. Nyt se oli ilmeisesti suola ja rasva :D

Ruokavalioni on päivällä aika hiilarivoittoista (marjoja, kookosvettä, aloe vera, vihermehua, hedelmiä) ja illalla enempi rasvoja ja proteiineja yhdistettynä johonkin vihreään. Illemmalla menee usein vielä raakasuklaata + teetä.

Ostin vielä uudet juoksutrikoot ja -hanskat. Jos tekisin vihdoin paluun metsäpoluille :) Nyt työ vaan imee viimeisetkin voimat liian aikaisella aamuherätyksellä. Ei tunnu luontaiselta herätä klo 5 säkkipimeässä... Motivaattori on kuitenkin palkka, joka mahdollistaa superfoodit. Toisaalta tämäkin on vähän +-0... Stressaan -> korvaan menetetyt ravinteet supereilla. Jos eläisin enemmän slow-tyylillä keho ei ehkä pyytäisi foodeja niin paljon. Paitsi alku taitaa olla monella tämmöistä foodien kanssa: keho täydentää olemattomat ravintoainevarastot.

Lottosin viime lauantaina ja ajattelin että jos nyt tulisi 7 miljoonaa niin lähtisin heti seuraavana päivänä Thaimaaseen, ostaisin mökin hiekkarannalta ja jäisin sinne. Niin pitkäksi aikaa kun siltä tuntuisi.


No ei tullut :) Mutta haave tästä saa jaksamaan! Onneksi työpaikalta voi tauolla karata unelmoimaan lähipuistoon. Ja luonto, oli se sitten Thaimaan tai Helsingin, antaa niin vahvasti elinvoimaa.

Kuva: Thailandtravelling.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti