maanantai 20. syyskuuta 2010

Enkeleitä onko heitä?

Lapissa pimeä nousi nopeasti tunturilla. Pian oli säkkipimeää ja ainoana valona oli taskulamppu. Laskeuduimme ystäväni kanssa alas... matka kulki jatkuvasti eteenpäin, mutta tuntui ettemme saavuttaneet mitään.

Seuraavana päivänä vesi tihkusi, tuuli niin että melkein kaatui ja sumu esti näköetäisyyden seuraavan tunturin laella.

Molempina näinä hetkinä tunsin itseni kuitenkin turvalliseksi. Minua ei pelottanut, olo oli luottavainen. Vaikka pelko koitti saada vallan, tiedostin sen ja aloin todella luottamaan Äiti Maahan. Hän pitäisi minusta ja ystävästäni huolen. Myönnän myös pyytäneeni apua enkeleiltä... se oli ensimmäisiä kertoja.

Enkelit ovat tuttuja erityisesti lapsuudesta suojeluenkelitaulustamme joka oli eteisessä. Kristinusko on jäänyt etäiseksi. Kirkon toiminta ei ihan vakuuta. Ihmisen syntisyys ja semmoiset ei tunnu oikealta, mutta mitä sitä yksi ihminen tietäisi :) Enkelit sensijaan ovat aina tuntuneet jotenkin tärkeiltä. Ja selventääkseni vielä uskojuttujani, uskon jonkinlaiseen korkeampaan voimaan, mutta näen sitä enemmän luonnossa kuin kirkon penkillä.

Ensimmäisenä päivänä pimeän laskeuduttua olimme jo luopua toivosta ja aikomassa pystyttää telttaa johonkin vain, jotta pääsisimme nukkumaan. Jokin kuitenkin sanoi sisälläni, että oli vielä jatkettava. Löysimmekin majapaikkaamme pian, se oli seuraavan nyppylän takana.

Toisen päivän sumuisasta hetkestä selvisimme myös. Alas päästyä sumu oli edelleen sankka, kunnes yhtäkkiä verho väistyi ja näimme uskomattoman kauniit maisemat. Ja kuinka korkealla olimmekaan! Tunne oli mahtava. Kiitos, enkelit ja Äiti Maa.

Nykyihminen saattaa kokea luonnon uhkana. Islantilaisen tulivuoren purkaus sekoitti koko Euroopan lentoliikenteen! Catastrophe!

Hei Haloo Maailma. Olisiko jo aika herätä, ja harventaa lentoliikennettä? Öljyvuodot, maanjäristykset, tsunamit... Normaaleja luonnonoikkuja vai viestejä siitä, että ihmisen toimiin on tultava muutos? Elämä on niin hullua ja ihmeellistä, että en pidä jälkimmäistä mitenkään mahdottomana :)

Vietä viikonloppu mökillä, lähde vaeltamaan, meditoi puistossa/rannalla... vietä aikaa luonnossa! Opit enemmän, kuin missään luentosalissa.


Arkisin iltaohjelmaani kuuluu blenderin kuumennus eli vihermehun valmistus töihin aamupalaksi. Juomaan tuli tällä kertaa viinisuolaheinää, vesikrassia, vehnänorasta ja minttua. Makua tuo luomulaatuinen lime kuorineen sekä luomut chili ja inkivääri. Parasta on kuitenkin mehun pohja, eli Dr. Martins kookosvesi. Itse pidän eniten maustamattomasta (maustettuja versioita on banaani sekä acerola-ananas). Dr.Martinsia join jo ennen superfoodien löytämistä, sillä sitä löytyy lähimarketistani ja vielä 3,75e hintaan (Ruohonjuuressa n. 4,15e). Tsekatkaa lähi-citymarkettinne tämän varalta! Ja palautetta kannattaa antaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti