Eevi: Olikin aika herkullista! Raakasuklaasta saa todellakin hyvin paljon totutun suklaan oloista kun ainakin puolittaa superien määrät! Varsinkin tottumattomille on hyvä valmistaa ensiksi mahdollisimman basic-suklaan makuista. Ja pikkuhiljaa lisätä energisoivia juttuja... :) Jotka tekeekin sitten "suklaasta" oikeasti ravitsevaa, eikä vain herkkua ;)
Tein muuten samalla reseptillä appelsiini-krokanttia vaihtamalla piparminttuöljyn appelsiiniöljyyn. Siihen reseptiin sopii chili myös loistavasti!
n€äyttäääkö vähän nannalta :)
VastaaPoistaEevi: Olikin aika herkullista! Raakasuklaasta saa todellakin hyvin paljon totutun suklaan oloista kun ainakin puolittaa superien määrät! Varsinkin tottumattomille on hyvä valmistaa ensiksi mahdollisimman basic-suklaan makuista. Ja pikkuhiljaa lisätä energisoivia juttuja... :) Jotka tekeekin sitten "suklaasta" oikeasti ravitsevaa, eikä vain herkkua ;)
VastaaPoistaTein muuten samalla reseptillä appelsiini-krokanttia vaihtamalla piparminttuöljyn appelsiiniöljyyn. Siihen reseptiin sopii chili myös loistavasti!