keskiviikko 15. syyskuuta 2010

Minttukrokanttisuklaa

Jätin pikkuveljelle tuljaissuklaat ostamatta, ja tein sensijaan kotiinpäästyäni tällaista korvaukseksi:

Pikkuveljen minttukrokanttisuklaa

1dl kaakaovoita
1rkl kookosöljyä
0,7dl kaakaomassaa
1rkl hunajaa
0,5tl gingseng
1tl tocotrienols
2tl maca
2rkl kaakaonibsejä
2 tippaa piparminttuöljyä


Maistuu myös isosiskoille ;)

2 kommenttia:

  1. n€äyttäääkö vähän nannalta :)

    VastaaPoista
  2. Eevi: Olikin aika herkullista! Raakasuklaasta saa todellakin hyvin paljon totutun suklaan oloista kun ainakin puolittaa superien määrät! Varsinkin tottumattomille on hyvä valmistaa ensiksi mahdollisimman basic-suklaan makuista. Ja pikkuhiljaa lisätä energisoivia juttuja... :) Jotka tekeekin sitten "suklaasta" oikeasti ravitsevaa, eikä vain herkkua ;)

    Tein muuten samalla reseptillä appelsiini-krokanttia vaihtamalla piparminttuöljyn appelsiiniöljyyn. Siihen reseptiin sopii chili myös loistavasti!

    VastaaPoista