perjantai 25. maaliskuuta 2011

Avautumista, purkautumista, turhautumista, ketutusta

Varoitus! Sisältää sanat työ, vuokra, todistus, raha, työnantaja, kela, Suomen laki.

Kyllä sitä taidetaan elellä jo niin eri maailmoissa kuin yhteiskunnassa nimeltä Suomi. Tästä kertoo omalla kohdallani se, etten ole muistanut maksaa vuokraa kahteen kuukauteen... no oikeastaan kyse oli väärinkäsityksestä muttamutta ei selittelyjä, koska tämä on vaan niin älytöntä ja silti totta :D

Kun on hyvä olo, ei pysty ajattelemaan mitään joka saattaisi viedä sen alas.
Täytyy varmaan pitää päivittäin, eikä kun viikottain hetki jolloin käyn läpi kaikki Babylon-asiat.

Ja nyt kun tuli ryminällä ja paniikissa maksettua maksamattomat vuokrat tajusin että enpä voi ostaa ruokaa vähään aikaan :D No onneksi kaapit on täynnä vaikka mitä ravinteita että ei huolta! Ainoastaan viherpirtelöitä tulee ikävä mutta enköhän voi niihin joskus "sortua" ;)

Ja miksi mulla ei ole tällä hetkellä yhtään rahaa? Entinen työnantajani ei ole vieläkään lähettänyt työtodistustani vaikka kyselin sen perään jo tammikuussa. Lupasi lähettää heti kun tulee palkoista. Kelan mukaan Suomen lakikin sanoo, että todistus tulisi viipymättä lähettää työntekijälle! NO JOO-O tässä sitä sitten kärvistellään ja mietitään saako 5.4 maksettua vuokransa...


Tekee hyvää purkaa välillä näitäkin tunteita ulos. Heräsin kuitenkin aamulla niin iloisena siitä, että saan tänään leipoa raw-suklaakakkua, nähdä perhettäni, viettää huomenna omia sekä veljeni synttäreitä, käydä salilla hikoilemassa ja syödä ihanan herkullisen kaurapuuron (jep kuulostan jo todella köyhältä työttömältä*!). Elämässä on niin paljon asioita mistä sopii olla kiitollinen, muista nämä kun on heikko hetki :)

* "työttömyys" on yksi parhaista asioista mitä mulle on tapahtunut :D Ei enää pakkojen asettelemia päiviä vaan flown ja hyvänolon täyteläistä tätä hetkeä.

Onhan sitä muutakin:

4 kommenttia:

 1. Ihana postaussssssssss<3 työttömän arki on parasta lol... Ja kohta alkaa himohustlaus että ei olla työttömiiiii hehheh. Hauskaa viikonloppua ja kivoja synttäreitä <3

  VastaaPoista
 2. <3 Nii onki parasta!! jep, oikeesti tää on vapaaehtoista opiskelijaelämää! Omat ehdot, ei aikatauluja tai pitkästyttäviä luentoja vaan keskustelua parhaassa seurassa, upeiden ihmisten blogien seuraamista ja kreisien videoiden katselua...! Ja oppimista tapahtuu jatkuvalla syötöllä!

  Kiitos ja SAMOIN;D<3

  VastaaPoista
 3. No olipa mieltä lämmittävä postaus! Maija on niin aito ja avoin ihminen, siitä tulee hyvä mieli.

  Sun blogia on poikkeuksellisen mielenkiintoinen seurata. Monet blogit innostaa vaan hetken, mutta sun kirjoituksia jaksaa lukea aina vaan. Ehkä se aitous toimii tässäkin asiassa.

  VastaaPoista
 4. oneGear: Kiitos todella mieltä lämmittävästä kommentista <3

  VastaaPoista