keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Paratiisi nurkan takana


Tulin juuri äskön ihanalta kävelyltä... Ajatuksena oli kurkkia vähän lähiympäristöä lisää ja vaikka Pori onkin ennestään tuttu, niin tälläpuolen siltaa (kaupunki toisella puolella ja asutusta ym. puistoja tälläpuolen) harvemmin. Kävelin lähipuistooni ja löysin itseni yhtäkkiä pieneltä polulta joka kulki Kokemäenjoen haaraa pitkin. Tuntui kuin olisin tullut paratiisiin! Linnut lauloivat niitä ihania kevään ensimmäisiä lauluja, aurinko paistoi ja puut välkehtivät sen valossa. Lumen pinta rikkoutuessaan toi mieleen creme brulén :)

Polku on sivummalla varsinaisesta kävelyreitistä, eikä vastaan tullut ketään. Oli myös ihana löytää semmoisia suloisuuksia kuin linnuille laitettuja siemenpalloja ja linnunpönttöjä. Tunne oli niin uskomattoman lämmin kävellessäni hiljaa joen rantaa pitkin... Tulin pian kohtaan jossa joki haarautui ja kyltin mukaan tässä olisi jäiden sulattua vaijerilossi! Ihanaa. Polulla oli muutenkin paljon kivoja hengailupaikkoja ja olen varma, että meditaatio täällä olisi aika upeaa.


Luonto on nyt pikkuhiljaa heräilemässä joten suosittelen tekemään pienen tutkimusmatkan takapihallesi tai lähimetsään! Heh tämähän kuulostaa jo joltain tarhalaisten meiningiltä, mutta on enemmän kuin ihanaa myös aikuisille. Ja niin tärkeää. Luonnon arvostaminen ja rakastaminen eheyttää ihmistä
paljon.

P.S Olenko ihan hölmö kun tulin niin hyvälle tuulelle tästä siemenlapusta, joka oli jäänyt kaupan persiljaruukkuun? :D

to you

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti