perjantai 25. maaliskuuta 2011

Suklaakakku

Terveisiä taivaasta.



Valmistin Moments -blogista ja alkuperältään Matthew Kenneyn Everydayraw -kirjasta tutun Suklaakakun (tämä tulee kirjoittaa isolla).

Maistaessani pohjataikinaa olin jo ihan myyty :D Mutta sitten kuorrutus... Tulee ihan mieleen mokkapalat mutta tuhat kertaa paremman makuisina!!!

"The Suklaakakku"



Itse laitoin pohjaan vähän lisää hasselpähkinöitä ja makeutuksena sekä pohjassa että kuorrutteessa käytin hunajaa. Ja en myöskään kuivattanut pohjaa millään tavalla, mutta jos sinulla on siihen mahdollisuus kannattaa kokeilla! Myös tämmöinen "kostea" pohja tuntuu toimivan loistavasti, vaikka kuivuri taitaakin tuoda viimeisen silauksen.

Tehosekoittimeni on mitä ilmeisimmin 90-luvulta joten rakenne jäi pähkinämäisen rouheiseksi, mutta ei minusta taaskaan haitannut ollenkaan!

Mitä kävi kuorrutusastialle?

Haha :D

Huomenna kakku testautetaan arvovaltaisen tuomariston edessä, nimittäin sukulaisteni kesken. Ei ole kyllä tippaakaan paineita, koska tästä ei voi olla pitämättä! Lyö ne iänikuiset mokkapalat 6-0!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti