perjantai 18. maaliskuuta 2011

Mitä tapahtuu 2012 ?Maailmamme on suuren muutoksen rotkon reunalla tällä hetkellä. Siitä viestivät kaikki katastrofit, ääri-ilmiöt ja ihmisten hengellistymisen kasvu! En tarkoita välttämättä siirtymistä kristinuskoon tms. uskontokuntaan, vaan oman sisäisen rauhan, rakkauden & jumaluuden löytämistä :)

Felipe esittää, että 21.12.2012 tulee tapahtumaan sama reaktio kuin myrskynsilmässä. Myrskynsilmässä kaikki on tyyntä ja rauhallista, sininen taivas näkyy yläpuolella. Kun taas sitä ympäröi riehuva energia. Tämän energian vaikutukset näeme juuri nyt luonnossa.

Itseasiassa aurinkokaan ei ehkä ole energiapallo vaan sitä ympäröivät galaksit ovat tätä "riehuvaa energiaa" joka pitää sen koossa. Aurinko on tuo myrskynsilmän omainen hiljainen tyyneys.

Meitä viedään kovaa vauhtia omiemme pariin ja erilleen ihmisistä jotka eivät ajattele elämästä samalla tavalla. Tsunami tekee sen konkreettisesti? Itse olen lyhyen (1-2v) ajan sisällä löytänyt ihmisiä, jotka ovat hyvin samanlaisia kuin minä ja näkevät elämän sellaisena kuin itsekin. En mielelläni vietä enää aikaa niiden kanssa jotka ovat näkemyksissään hyvin erilaisia, mutta ehdottomasti olen aina avoin oppimiselle!

Kun pikakelaan elämääni taaksepäin huomaan, että minulle on tapahtunut asioita jotka ovat selvästi viestineet tulevasta. Eli tästä hetkestä nyt! Anoreksiani johti minut opiskelemaan "terveyttä" (lautasmallia, mutta "siitä se sitten lähti"... :D) ja siitä sitten siirryin veganismiin jonka ansioista opin paljon etiikasta ja tulin tietoiseksi ruokateollisuuden mätäpaiseista. Ennen innostustani foodeihin ja villivihanneksiin olin töissä eräällä mukavalla naishenkilöllä, joka keräsi luonnosta suuren osan ruuastaan. Keitti nokkosia, keräsi niitä hmm... en muista mitä kasveja ne olivat mutta sen lehdistä voi kuitenkin tehdä teetä. Hän myös suostutteli minut maistamaan ruusunmarjoja suoraan puskasta :D Ja nyt jos saisin ruusunmarjapuskan eteeni tietäisin että se kannattaa "tuhota" eli vedellä masuunsa heti ;D

Ja mitä enemmän mietin menneisyyttäni niin sitä enemmän löydän asioita jotka ovat tuoneet minut tähän hetkeen, jossa mulla on niin äärettämän hyvä ja helppo olla koska ei tarvitse esittää mitään muuta kuin on! Saa vaikka höpistä foodeista koko yön samanhenkisen ihmisen kanssa jos siltä tuntuu!

Kyllä universumilla on selvät suunnitelmat meidän suhteen, mutta nekin suunnitelmat ovat niitä meidän todellisia unelmiamme ja asioita joita aidosti rakastamme tehdä. Kun löydät sen rakkautesi kohteen, olet lähempänä todellista minääsi, loistavaa valoa ja valmis päivälle 21.12.2012 ;D

4 kommenttia:

 1. Vuonna 2012 kaikki RÄJÄHTÄÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :O:O:O:O:O:O IIIIK!

  VastaaPoista
 2. H: TODELLAKI!!!! Mentaalisesti ;D;D;D

  VastaaPoista
 3. Tämä teksti kolahti, olisi voinut olla melkeinpä suoraan mun näppäimistöstäni lähtöisin :) Olen myös käymässä läpi muutosta, joka on suurempi, kuin ensin ajattelin ja tuskin edes vielä tajuan, kuinka suuri muutos elämässäni tulee vielä tapahtumaan... Maailmanloppuun vuonna 2012 en usko, mutta siihen kyllä, että ihmisiä pyyhitään pois tältä pallolta toisiin ulottuvuuksiin juuri esimerkiksi luonnonkatastrofien myötä.

  Ihana blogi sulla! :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos <3 Ei tuo maailmanloppu kyllä tunnu kovin todelliselta, enemmän juuri ehkä evoluutio-harppaus tms. :)

  VastaaPoista